keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kortteja valokuvista

 Viime vuosina tuttavat ja työkaverit ovat innostuneet pyytämään kortteja saajien valokuvilla, erityisesti pyöreitä täyttäville ja eläkkeelle siirtyville. Niitä on ollut ihan hauskaa tehdä sinänsä, yleensä kuva sanelee värit ja koristuksia on etsittävä harrastuksista tai muista k.o. imisille tärkeistä asioista, toisissa korteissa on sitten aina enempi haastetta kuin toisissa..

 Tämä kortti on tehty jo aikoja sitten työkaverille meiltä kaikilta, kuva oli 'vahinkolöytö' ydeltä tykaverilta, joka etsi kuvaa siskostaan joka ihan sattumalta on samanikäinen kortin saajan kanssa, ja ihan sattumalta näytti kuvaa minulle, ennenkuin k.o. tyypille ja mä nappasin kuvan het mukaan ;)..


 Työkaveri on himoneuloja, puikot piti jollain tapaa saada kuvaan, tökkäsin hattuneulat paperinarusta käärittyyn kerään ja se oli siinä..

 Tämä kortti taasen meni viime kesänä eläkkeelle jääneelle työkaverille, koitin mahduttaa kaikki harrastukset korttiin; kukat, tilkkutyöt, pajunpunonnan, pitsinnypläyksen ja koirankin sain tassunjälkien muodossa mukaan. Kortti oli kokoa A4, ja telinekorttimallia.

Sama kortti, mutta pystyssä, sivukuvaa en ollut ottanutkaan tästä.
 Tämäkin oli tilautyö, pyydettiin 'simppeliä vähin koristuksin', kukkia voi laittaa myös vähän ;))..

Tämä meni miehelle, metsästys ja kalastus harrastuksina, ongen sain tehtyä ja pistoolin panosten hylsyt on melkein kuin haulikonpatruunat pienoiskoossa.

Ei kommentteja: