maanantai 3. toukokuuta 2010

Merenneito

High hopes merenneito leimasin on hankittu joskus 'sata vuotta' sitten, nyt pääsi ekaa kertaa korttiin, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan... Alareunassa on ihan oikeaa hiekkaa, piti peittää pieleen mennyt tekstileimaus, kun alunperin oli siis tuohon alareunaan leimattu, vähän piti miettiä millä sen peittää mutta sitten tuli mieleen että mun piti tässä jokunen viikko sitten tyhjentää mun akvaario ja pohjahiekat on vielä parvekkeella, huuhtasin vähän hiekkaa ja kuivasin kuumailmapuhaltimella ja ei kun korttiin, ja oikeastaan näytti ihan hyvältä omaan silmään :) Ja simpukat on napsaistu mun kukka amppelista, kyllä se pysyy vielä kasassa ilman muutamaa simpukkaakin XD..
Piti koittaa ottaa lähikuvaa pyrstöstä, siinä on stickles kimalletta ja koholakkaa, näytti ihan kivalta livenä. Ihmeen hyvin näkyy kimallukset kuvassa, kuvattu lampun alla työpöydällä.

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Meritunnelmaa! Hieno kortti ja ihania yksityiskohtia.

Marita kirjoitti...

Kaunis vedenalainen maailma, tosi ihana kortti.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

vautsi kuin hyviä oivalluksia tässä kortissa! kotoa voi siis löytää hyviä koristeita kortteihin kun pitää silmä auki :) mut täs oikeinon meren tunnelmaa koristeineen päivineen. upee kokonaisuus!

Heli Matero kirjoitti...

Ihana kokonaisuus.