sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Hello Kitty setti

Kummityttö täytti hiljattain vuosia, menen tässä viikolla piipahtamaan tuliaisten kera :). Tyttö tykkää (tai ainakin vielä vähän aikaa sitten tykkäsi...) kovasti näistä Hello Kitty hahmoista, kuvat on ihan netistä tulostettu ja työstetty 3D kortiksi ja rasian koristeiksi. Jäin näitä tehdessä miettimään, että liekköhän näistä tehty leimasimia? Ois meinaan huippuhelppoja väritettäviä... Voi vinkata jos tietää... Sizzixillä on ainakin jotain kohokuviojuttuja ja stansseja, mutta niillä ainakin on jotain myyntirajoitteitteita, eli niitä saa myydä vain joihinkin tiettyihin maihin ja suomi ei kuulu siihen listaan :(.
Pieni koristeltu karkkirasia, tässä on aiemmin ollut vihreitä kuulia :). Sulkijamekanismina satiininauha, joka vedetty papereiden alle piiloon.

Rasia avattuna :).
Sisälle pääsee korukello, jota en kuitenkaan itse ole tehnyt.. Medaljonkikello ostettu huutonetistä, siinä vaan oli aika kökkö ketju niinkuin rihkamajutuissa yleensä on, mutta toi kello osa oli oikeen hyvä joten vein sen helmistä innostuneelle kaverille ja käskin tehdä ketjun ja oikein ihanan bling bling ketjun tekikin. Kuvasta ei oikein näy, mutta kello osa on papukaijalukolla kiinni ketjussa, eli jos ei tykkää pitää kaulassa, niin sen saa irrotettua ja laitettua vaikka laukkuun tms. ja ketjua voi käyttää yksinäänkin kaulassa. Mua kyllä itseänikin vähän nuo helmijutut himottaisi, mutta ainakin toistaiseksi aion pysytellä paperien kimpussa, kun kahteen niin rahaa ja aikaa vievään harrastukseen ole varaa.. Mutta ehkä jonain päivänä... :D

5 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Heips!Jollakin oli huutiksessa myynnissä hello kitty leimasimet!!Jossakin vaiheessa oli suues suom.kirjak.lastenleimailu setti Myynnissä.

Anne kirjoitti...

Kummityttö ilahtuu varmasti kortista ja lahjasta!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

vautsi mikä lahjaja korttti! meil tytöllä toi samainen kello ja ei kyl noin kauniina ketjulla vaan sillä alkuperäisellä ;) mut toi kortti on kyl tosi ihana!

Mindis kirjoitti...

Ihania! Täällä olisi kanssa kysyntää Kitty-leimasimille, saisi monta pikkuneitiä onnelliseksi =)

Tiina kirjoitti...

Tosi kauniita molemmat.
Leimasimia olen nähnyt halpa-hallissa, sellaisia pieniä lasten leimasimia :)
Sizzixin hello kitty stanssin ostin ebaysta ja ihan perille tuli. En ole kuullutkaan ettei niitä Suomeen saisi.