perjantai 11. joulukuuta 2009

Koristeltu rasia 2

En saanut taaskaan viime yönä nukuttua, joten jotain sain tehtyäkin ;D.. Koitin väkertää lahjapussukkaa leimailutaivaan haasteeseen, mutta eihän siitä mitään tullut ilman valmista pussia :D.. Sen sijaan otin käsittelyyn rasian, joka töissä tyhjennettiin vihreistä kuulista toissa päivänä. Tästä ajattelin pukinkonttiin rasiaa prismaenkeleille. Tämän rasian käsittelin gessolla ennen päällystämistä, tulee paljon kauniimmat reunat kun alkuperäistä väriä ei jää näkyviin. Pennyn ihana puu on embossattu kimaltavalla kohojauheella, papereitten reunoja leimailtu Stempelgleden grunge collection setin leimoilla.
Avattuna näyttää tältä, sisälle pistin irtonaisen silkkipaperin ja todennäköisesti pitää laittaa vielä vanupedille enkulit, postipojan mukaan kun todennäköisesti lähtee. Inkadinkadon ihana enkeli (jota on tullut luvattoman vähän käytettyä) pääsi sisäkanteen kera paperinauhan tekstileimasimen ja reunat edelleen grunge setin leimoilla leimattu.

Heh, laitampa kuvan korteista joita tehtiin asiakkaitten kanssa töissä, nää synty ekana päivänä, toisena päivänä tuli paljon parempia, mutta mulla ei ollu kamera enää mukana. Vanhin kortintekijä oli 93 ja nuorin 63. Tykkäsivät kovasti, nauratti kovasti kun yksi mummu teki miehelleen kortin Pennyn siilikuvasta "koska se on niin piikikäs" :D! Ja pöytäkin näytti varsin kotoisalta ;D..

3 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin ihana rasia kyl kelpaa tossa antaa lhajan! ihania kortteja ovat vanhukset tehneet!

lehtipollo kirjoitti...

Todella kaunis rasia! Aivan unelma.

Satu kirjoitti...

Piipahdin blogissasi. Todella häikäisevän kaunis rasia. Ihanasti tehty ja koristeltu