sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Valokuvakortteja

Heippa vaan kaikille, sikäli mikäli täällä enää ketään käy :o). Tässä on vierähtänyt monta kuukautta päivittelemättä, ja inspiksen puute vaivaa kortteilussa edelleen :o(, jonkin verran tilaustöitä olen kuitenkin tässä blogikatkoksen aikana tehnyt, muutamat olen muistanut jopa kuvata, parit oikein onnistuneet jäi kuvaamatta kun sain ne valmiiksi 'silloin kun deadline oli jo mennyt'... :o) Nyt kun syksyillat on pitkiä ja yöt unettomia niin varmaan alkaa taas jotain syntyä, joulukortteja ainakin pitäisi alkaa tekemään ja jospa niistä jokusen saisin taas postattuakin...

Tämä kortti meni omaan sukuun, ja jätin kasvot blurraamatta kun luulen ettei tästä ketään tunnisteta ;o).. Tässä kuvassa on pieni photoshopattu sisäpiirin vitsi, kun kortin saaja on intohimoinen Jokerit kannattaja ja aikoinaan kultaisella 80-luvulla on tullut sanoneeksi jotain painokelvotonta Oulun kärpistä.. Kortin tilaajan poika (joka on taas kärppä fani..) photoshoppasi telkkariin onnistuneesti kärppälogon.. ;D..
Kasvot blurrattu kun ei ole mallien lupaa julkaisuun.. Ruskeat kortit on mun henk.koht. suosikkeja :o).
Melko runsaskoristeinen tuli tästä, mutta kortin saaja tykkäsi ihan varmasti.. Toteutettu hänen lempivärein :o)
Tämä kortti taas meni musiikkimiehelle, joka on myös kanafarmari :o).. Tää oli aika onnistunut mielestäni.

Koitan syksyn mittaan kierrellä myös muissa blogeissa, olen ihan tietoisesti vähän irrottautunut blogimaailmasta, kun paikat pursuilee edelleen tavaroita ja muista blogeista aina löytää niitä juttuja jotka ois 'ihanpakkosaada'... Mun 'ruoki lamaa' kampanja on mennyt ihan hyvin vain siksi etten koko ajan vain etsi jotain ostettavaa :o)
Mutta mukavaa syksyn aikaa kaikille :o)!

7 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihanaa sinä olet palannu tänne blogiin ainekin toivon niin! just viime viikolla mietin et mitähän sinulle kuuluu!voi nämä kortit ovat kyl niin ihania ja yksilöllisiä! varmasti saajat ovat tykänneet! palaile pikkuhiljaa tänne netti maailmaan;)

noora kirjoitti...

Juu kuule, todellakin ainakin täällä osoitteessa on odotettu sun paluuta ja sun ihania korttejas!! Nääkin on taas aivan älyttömän hienoja!
Ymmärrän kyllä ton pointin! Itsekin olen miettinyt, et pitäis yrittää vierottaa edes hiukan itseään, ettei olis niin "riippuvainen" shoppailusta ja tavaran turhasta hamstraamisesta!!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan,mukava yllätys kun sivut oli päivitetty.Hienot kortit,tsemppiä syksyyn....sehän on tosi ett kaikkee ei tarvita....eihän.

TARJA L kirjoitti...

Onneksi muillakin on ollut samanlaisia fiiliksiä :) Kiva, kun olet myös palannut taajuuksille.
Kauniita kortteja on valmistunut tauon aikana.

Anne kirjoitti...

Jee! Minnis is back! :)

Aija kirjoitti...

Kiva kun olet jälleen paikalla :) Minäkin olen täällä piipahdellut uusien postauksien toivossa.
Mielettömän hyvä idea noissa valokuvakorteissa, perhoset ovat kauniita!

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, mukava ettei mua ole kokonaan unohdettu :D!