sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Surullinen tyttönen

Sainpahan sentään yhden kortin tehtyä, vaikka mun kaverit luuleekin että pyörin nykyään vain facebookissa ;o)) (jos tietää mun oikean nimen, niin saa huoletta merkata mut kaveriksi siellä :OD, tarviin lisää kavereita kun mun 'oikeat' ystävät ei tykkää niistä peleistä siellä... HIH...)
Mulla oli jo joulukuussa mielessä sellainen projekti että kaikista omistamistani leimoista pitää saada tän vuoden aikana kortti aikaiseksi, tänään huomasin että ainakin Terhillä oli vastaava haaste blogissa ja ilmoittauduin heti mukaan... Mulla on vakaa aikomus olla ostamatta uusia leimoja vähään aikaan kun ainakin puolet ellei enempi omista on vielä testaamatta... Tässä kortissa sain testattua uusia nestiksiäkin, nekin on olleet jo ainakin pari kuukautta hyllyllä, parien muidenkin stanssien kanssa, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Omasta mielestä tästä tuli ihan kiva, nauhoja yritän opetella käyttämään enempi korteissa, tässä onnistui ihan kivasti, ainakin vähän erilaisemmin kuin yleensä :o)

Tarvikkeet;
Korttipohja Paperellasta, taustakartonki Dcww, paperit K&Company 'wild saffron', nauhat Really reasonable ribbonista, metallikoriste Taitopuoti paperinauhasta, minikukat Stämpelgårdenista, Strassit suomalaisesta kirjakaupasta alekorista, Leimakuva Sugar Nellie? (funky kitsistä), Väritykset Prismacoloreilla ja Sansodorilla, Tekstileima Papruksen.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ,ihana,tuo tyttönen on ihana , eikä minulla ole sitä :(

Anonyymi kirjoitti...

Vai onnistu ihan kivasti...eikun tää on onnistunu Loistavasti!!! Siis aivan ihanat värit ja väritys...kukat...ja nauhaan kiinnitty heti huomio. Ihailenpa vielä hetken;)

Maaret kirjoitti...

Nyt on kyllä on ihan pakko olla täysin saamaa mieltä Minden kanssa!
Kortti on LOISTAVA!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kauniin pirteä kortti! ja olet onnistunut nyt kyllä käyttämään nauhoja upeasti! todella ihana kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana kortti, siinä on niin upeasti kaikki paikallaan, ihanan värinen kokonaisuus.

MinnaK. kirjoitti...

Tämähän on enemmän kuin kiva, mahtava suorastaan :)
Minäkin otin haasteekseni käyttää nauhoja enemmän korteissani ja sinä oot ainakin tässä tosi kivasti käyttänyt niitä :D

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti! Kauniit värit ja tosi ihanasti olet tota nauhaa käyttänyt!!!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Aivan ihana kortti - juuri mun värejä ja juttuja. Mä rakastan tuota leimasinta - se on tämän hetken mun ihqu leimasin :D Mä kanssa projektissa mukana - leimat korteiksi ja kortti päivässä mukana :D

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kortteja ja nuo nauhat ovat todella kivasti laitettu.

TaijuS kirjoitti...

Yhdyn 110%:sesti aikaisempiin mielipiteisiin!
Ihana kuva, ja teksti sopii niin hyvin yksiin kuvan kanssa! Ihanat on väritkin, ja tuota nauhojen asettelua ihailin myös ihan erityisesti!

Jatkan vielä ihailua, jospa tästä tarttuisi jotain omaankin muistiin, ja saisi joskus jotakin vastaavaa aikaan. Oikeasti ihan hurmaava kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihania yksityiskohtia!!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ompa kertakaikkiaan hengästyttävän ihana väritys!!