keskiviikko 13. elokuuta 2008

Elossa vielä... ;o)

Olen lomaillut maalla nyt viikon, 'sivistyksen' pariin palasin eilen illalla ja tämä päivä on mennyt ihan punaiselle ristille, olen setvinyt sähköpostia ja muita juttuja.

Huomasin illalla jo että 40 000 on mennyt jo aikaa sitten rikki joten täten julistan arvonta ykkösen päättyneeksi, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE ;OD! Arvoin voittajan siten että kilautin äsken kaverille ja käskin sanoa numeron väliltä 1-62 ja hän sanoi numeron 17, mun laskujen mukaan sille järjestysnumerolle osui tämä kommentti:
Anonyymi Anne sanoi...

Oikein paljon onnea 30 vuotiaalle (miksi nyt hyvää numeroyhdistelmää menisi vaihtamaan joka vuosi...)!!! ;)

Minäkin tykkään possuista! :)

31. heinäkuuta 2008 16:51

Onnea Annelle, laitatko minulle meiliä kun sinulla ei taida olla blogia että saisin sinuun yhteyden :o)!
Olen tänään pyörinyt myös teidän muiden blogeissa ihastelemassa kaikkia ihania juttuja mitä niihin on ilmestynyt, nyt alkaa itsellä jo olla vieroitus oireita tästä kortteilusta, mutta eiköhän niitä ala taas kohtapuoliin tännekin ilmaantua, toivottavasti :o).

Koska ei ole kortteja mitä esitellä, niin laitan pari kuvaa 'projektista' jonka parissa puuhastelin maalla.. Alkuloma oli vähän ankea, ensin hajosi ruohonleikkuri, sitten meni painepesuri kun olisin mattoja vähän pessyt ja viimeisenä sitten telkkari... No joo, ei tarvinnut sitten kattoa Serranon perhettä kahdesti päivässä, ja oli aikaa puuhastella kukkapenkissä ;o)... Tuli ihan omituinen mieliteko kunnostaa ja laajentaa tätä kukkapenkkiä joka oli ihan rikkaruohottunut ja tosi surkeassa kunnossa. Tässä oli alunperin vain vähässä mullassa viihtyviä maanpeitekasveja, ihan muutamille pehkoille vain kaivettu syvemmät kolot. Tässä paikalla on aiemmin ollut iso kuusi joka on jo vuosia sitten kaadettu ja kannon koloihin vain istutettu jotain kasveja, mä nyt kaivelin ihan omakätisesti tähän syvän penkin ja kaikki nuo kivet mitä on siroteltu alueen laitamille nousi penkkiä kaivellessa, sai vähän leikkiä kivenpyörittäjän kylää ;o), tässä on ollut joku kiviraunio kun melkein jokainen lapionpisto kalahti kiveen ja melko isojakin järkäleitä sieltä nousi. Hiekka alue on äidin keksintöä, ettei kuulemma tarvitse koko aluetta olla kitkemässä... Kasveja tekisi mieli laitella vähän lisääkin mutta eihän kaikkea tarvitse tänä syksynä tehdä ehkä sitten keväällä. Nyt tuolla uudella alueella kasvaa sammalleimua ja istutan siihen syksymmällä vielä jotain pieniä aikaisin kukkivia sipulikasveja, krookuksia tai lumikelloja ja paljon ;o)
Sama penkki toisesta suunnasta kuvattuna, nämä kivet on jo entuudestaan olleet tässä, nämäkin kivet on ihan keräilty tästä samalta alueelta mutta aiemmin. tuohon etuosaan on istutettu suikero alpia, se kun kestää vähän polkemistakin penkin kitkemistä ajatellen. Alue varmaan laajenee sitten innostuksen mukaan... Äidillä vaikutti olevan hauskaa kun se katseli mun riehumista penkissä, taisi soitella kaikki sukulaiset ja tutut läpi ja kertoi mun tulleen hulluksi... Heh heh.. Kävi se välillä avustamassakin, vietettiin niin sanotusti 'laatuaikaa' ;o).
En mä ihan kokonaan kortteilua ole unohtanut, otin viimeinkin itseäni niskasta tässä 3D asiassa ja sainkin leikeltyä ison kasan kuvia valmiiksi, ja nyt on parisataa kuvaa vähempänä arkit :o), mukavampi tehdäkin niitä kun kuvat on valmiina. Näistä suurin osa on ihan kukkakuvia, niitä kun mulla ei ole ainakaan vielä leimasimina. Näitä saattaa jokunen näkyä blogissakin kunhan pääsen taas kortti vireeseen :o)

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Jipppiiii! Tosi kiva yllätys! :) Lähetin s-postia sinulle hetki sitten.

Kukkapenkki näyttää tosi hienolta. Eli ihan hyvä "hulluudenpuuska" kaikesta päätellen. ;)

Miijja kirjoitti...

Ohhos, sä olet tosiaan puuhastellut "lomaillessasi" :) Iso kasa on kuviakin odottamassa korteiksi asti pääsyä :)

tia kirjoitti...

Olethan sinä ollut ahkera, sekä puutarhassa, että kortteilussakin.

Jos kokonaan jättää kortteilun voi tulla vieroitusoireita ;-)

tanja kirjoitti...

Mukavan kuuloista lomailua :) Mullekkin tuli hyvä mieli, kun kerroit ilahtuneesi yllärikortista :)