torstai 7. elokuuta 2008

Art Impressionsin vauvaleima ensi testissä

Osallistun tällä kortilla Västäräkin synttäriarvontaan... Piti olla lilaa, kävin läpi koko paperivarastoni ja löysin todella vähän lilan sävyisiä papereita mikä on kyllä jokseenkin outoa kun aina olen pitänyt lilasta tosi paljon värinä.. Tarkoitus oli tehdä onnittelukortti joka sopisi aikuiselle naiselle, mutta onnistuin ne pari kuvaa mitä yritin värittämään pieleen ja kaivelin sitten valmiiksi väritettyjä kuvia ja tässä oli ainoastaan lilan sävyt, joten västäräkki saa nyt synttärionnittelut vauvakortin muodossa ;o), mutta eikö semmonen sanonta ole että kun vanhetaan tullaan lapsiksi jälleen.... hih... Kuva on väritelty promarkereilla ja spica glitter kynillä.

Nyt olen taas muutaman päivän poissa koneelta ja vastailen meileihin taas palattuani.

10 kommenttia:

Västäräkki kirjoitti...

Voi miten hellyyttävän suloisen kaunis kortti, värejä myöten! Kuva on aivan ihana, ja kortti kaiken kaikkiaan todella kaunis ja tasapainoinen. Kiitos, Minnis!

Satu K kirjoitti...

Todella söpö kortti ja aivan ihanat värit :o)

tia kirjoitti...

Kaunis värikokonaisuus, kaikki sopivat hyvin keskenään.

Maria H. kirjoitti...

Siis aivan käsittämättömän, häkellyttävän suloinen vauvakuva ja kortti kokonaan. Tuo lehtinauha on upeaa!!

Maria H. vielä kirjoitti...

Ai niin, piti tiedustella mistä saa noita spica glitter kyniä ja ovatko sellaisia, että värit ei leviä?! Kiitos, jos ehdit kertoilla:-)

Hanne kirjoitti...

Huokailuttavan suloinen kortti!

Oliveria kirjoitti...

Upea kortti! Kaikki sointuu - värit ja sommittelu - hieno!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihanan värinen ja kaikki niin harmoonisesti yhteen sointuvia värejä! tosi ihana kortti!

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista :o).
Maria H; itse olen ostanut spica kynäni täältä; http://www.mftstamps.com/products/inkitup.html, mutta noin äkkiä tutkittuna siellä ei enää niitä ollut. Spica kynät on kyllä oikein ihanat että lämmöllä suosittelen kaikille kimalluksen ystäville, niistä tulee tosi kaunis kiilto ja ei leviä ja kuivaa hetkessä. Finnstamperilla on jotain samantyylisiä twinklette kyniä, mutta niistä ei ole omakohtaista kokemusta.

TaijuS kirjoitti...

Suloinen kortti, ja tässäkin tuo leimakuva on yksi huipuista!