keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Parit valokuvakortit

Messujen jälkimainigeissa viime viikolla sain sentään kaksi tilaustyötä tehtyä, nämä menee kahdelle eläkkeelle jäävälle perushoitajalle, joiden läksiäisiä vietetään kai tänään. Kasvot on blurrattu, kun ei siis ole mallien lupaa julkaisuun :D
Nyt ois jopa vähän intoa tehdä kortteja, aika on vaan melkoisen kortilla :(

Tämä on muuten ensimmäinen koskaan tekemäni shaker-kortti, ja saattaa olla että ainakin tuota kehystä käyttäen myös viimeinen :D... Mä yleensä teen valokuvakortit 3D tyylillä, mutta nyt, kun oli käytössä pelkkä kasvokuva, josta ei oikein hyvää 3deetä saa, niin aattelin koittaa tuota shakeria ja onnistuhan se, pitkällisen ähräämisen jälkeen.. taskuun pistin sydänpaljetteja ja pieniä helmiä. Kortin saaja kuului olevan kissaihminen, ja mulla ei oikein mitään kissajuttuja ollut, mutta onneksi löytyi sentään yksi kissariipus kehykseen roikkumaan.
Tarvikkeet:
Paperit Bazzill/Fancy Pants, Kukat ja lehdet Prima, Helmihatut,kissariipus ja kangasruusut Ebay/huuto.net, kehys Spellbidersin stanssi, Strassi ketjut Sinelli, Teksti tehty tietokoneella ja stanssattu Sb:n petite ovaleilla.

Tää toinen meni miehelle, toivomuksena oli vihreää.. Mulla on tosi heikosti vihertäviä papereita kun en siitä värinä erikoisemmin perusta, mutta toi kukkapaperi kävi siinä mielessä, että kortin saaja on kuulemma puutarha/kukkaihminen, se selittää myös nuo runsaat kukkaset, joita olisin ehkä hillitymmin muussa tapauksessa käyttänyt :D..

Tarvikkeet:
Paperit Bazzil/Fancy Pants, Kukat Prima, Helmenpuolikkaat Kaisercrafts, Kultahelmiketjut Sinelli, Teksti tehty tietokoneella.

4 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

Tosi kauniit kortit! Ihanat värimaailmat! =)

artistimom kirjoitti...

Hei. Teet ihania kortteja.
Olen uusi vierailija sivuillasi. Itse harrastan silloin tällöin skräppäystä monenlaisen muun näpräyksen ohessa. Lisäsin blogisi sivuihin, joissa vierailen, kai se on ok?

Minnis kirjoitti...

Juu, linkittää saa toki, ei tarvii lupaa kysellä =D
Kiitos kommenteista :)

Heli Matero kirjoitti...

Molemmat ovat kauniita kortteja.