torstai 15. lokakuuta 2009

Mosaiikki 3d

Mukavaa pakkaspäivää kaikille :o). Tekaisimpa tässä iltana muutamana tällaisen mosaiikki 3D kuvan... Ostin näitä pari arkkia kokeilumielessä ja en oo yhtään varma pidänkö näistä... Mua häiritsee kuvaan jäävät valkeat viivat, muuten ois ideana ihan kiva, ja vaihtelua normi 3d kuville.. Viime ajat olen väkerrellyt lähinnä 3D kortteja, koitan epätoivoisesti vähentää kuvavarastoja, postaan lisää kuvia jonain päivänä tässä..

6 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Jaha, jaha, tervetuloa takaisin blogimaailmaan!

Taitoa et ole mihinkään hukannut vaikka olisi vähemmällä tekeminen ollut : ) Kauniita kortteja ovat kaikki nämä uudet!

Pikaisiin "tapaamisiin"!

Satu K kirjoitti...

Todella upean näköinen, erilainen kortti (kuva)! Tuollaisia kuvia en ole tiennytkään olevan :o)

lehtipollo kirjoitti...

Kaunis ja tosiaan mukavan erilainen kortti!

TaijuS kirjoitti...

Samaa mieltä lehtipöllön kanssa, kiva kortti ja kaunis kuva. Ainakin leikkaaminen ja kasaaminenkin varmaan on helpompaa, kuin normi 3D:ssa.

Heidi kirjoitti...

Kaunis kortti. Todella kivan erillaisia kuvia, kohtalaisen helppo leikelläkin kun ei ole mitään pientä piperrystä.. XD Sopisi minulle. Hyvää pyhäinmiesten päivää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

juu itse olen myös tehnyt paljon 3d kortteja ja nyt sain äidiltäni noita mosaiikkikortti arkkeja pari. yhden kuvan tuossa eilen tein mutta en pitänyt oikein siitä jäi vähän kuva epäselväksi... olen kyllä ihan perus 3d kuvien kannalla ja pyramiditkin menee mutta ei kaikki.