lauantai 3. tammikuuta 2009

Servettiteline

Hyvää Uutta Vuotta kaikille :o)! Mä olen pitänyt vähän askartelutaukoa, siksi päivityksiäkään ei ole oikein pystynyt tekemään, mutta jospa nyt vähän virkistyisin tälläkin saralla. Askartelutauon aikana sain siivottua täällä ja olenkin nyt parisen viikkoa nautiskellut siististä asunnosta kerrankin, ihan miellyttävä tunne ;o), tosin ei se varmaan kauan kestä kun kaikki on taas levällään kun alan enemmälti työskennellä silppujen parissa... Askartelutauon aikana sain myös aikaa tavata kavereita, jotka on olleet vähän paitsiossa kun ei muka ole aikaa (:o)) ja luettua kirjoja ja tehtyä kaikkea sellaista mitä ei tule tehtyä kun vaan maanisesti tekee kortteja... Elikkä tauko oli kyllä kaikin puolin tarpeen sekä virkistävää stressi syksyn jälkeen, mieli on tällä hetkellä paljon parempi.
Kortteja en ole vielä tehnyt, kuvia on kyllä valmiiksi väriteltynä, joten eiköhän niitäkin pikapuoliin ala syntymään, tänään väkersin tällaisen servettitelineen, mulla näitä puuvalmiita juttuja on pari laatikollista kaapeissa, ennen kuin hurahdin täydellisesti kortteihin, olin innokas decoupage harrastaja ja niitä peruja tarvikkeitakin löytyy. Mä joka joulu suunnittelen että tänä vuonna teen kaikki joulumuistamiset itse ja lykkään ja lykkään kunnes sitten on liian myöhäistä ja sitten viedään suklaata tai jotain pikkukrääsää jolla kukaan ei tee yhtikäs mitään... Mutta ajattelin nyt että jos näitä pikkujuttuja väkertelisi pitkin vuotta kortteilun lomassa niin EHKÄ jouluun mennessä olisi kaikille jotain omatekoista antaa :o)) Nämä servettitelineet on oikein kivan mallisia mielestäni, mulla on muutamat vielä kaapissa joten ehkä näitä syntyy vielä lisääkin.

12 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on tosi suloinen servettiteline! kyl kelpaa pöytään laittaa ei tule toista samanlaista vastaan!

mummeli kirjoitti...

Miten tuo tarinasi on niin tuttua. Minäkin olen suunnitellut koko vuoden kaikenlaista. Niin vain kaikki jää tämän kortteilun myötä. Otanpas minäkin nuo puujutut toivottavasti käsittelyyn. Tuo teline on tosi kaunis ja kuinka ihana olisi sellainen antaa lahjaksi vaikka pikin vuottakin. ASKARTELUN ILOA KOKO VUODELLE.

maiju kirjoitti...

Voi kun kaunis teline... Voi kun meilläkin olisi joskus siistiä. Työpöytäni ja sen edusta on sellainen, että mitään ei sekaan mahdu. Ehkä jonain päivänä se siivousinspiraatio iskee tai sitten ei :)

Taava kirjoitti...

Mä alan kanssa jo menettää toivoni siivouksen suhteen... ainakin askartelunurkassani. Siis kyllähän mä löydän kaiken itse, mutta silmälle se ei ilo ole.
Servettiteline on kaunis ja loistava idea viemiseksi muulloinkin kuin jouluna.
Vastauksen kysymykseesi saat mun blogista... laitoin edit;a.

Leenamummi kirjoitti...

Hyvän näköinen teline, kyllä se on kiva antaa koska vaan.
Varoituksen sana: viime vuonna heti alkuun päätin (vapaa)vuoden kunniaksi kerrankin antaa KAIKILLE joululahjaksi sukkaparin ja innolla aloitin hyvissä ajoin.... vaan kun niitäkin on ihan kiva antaa muulloinkin, niin... vajaa puolet perhekunnasta ne sukat sai jouluksi;)
SIIS: laita vain vähitellen niitä hyvään piiloon joulua odottelemaan!

AN kirjoitti...

Älä vaan piilota niitä sitten niin hyvään paikkaan että et itsekkään löydä! Minulle meinaa käydä silleen,sit löytää yllätyksiä pitkin vuotta,-kivaahan sekin olisi,jos ne olisi tuollaisia!

Aija kirjoitti...

Olen sanaton, sinä olet kyllä aloittanut urakan hyvissä ajoin :)))
Samaa mieltä tuosta harrastuksen varjopuolesta, että meinaa monet muut niin tärkeät asiat jäädä jalkoihin...
Hyvää vuoden aloitusta!

Susanne kirjoitti...

Aivan ihana servettiteline =)

Itse pidin kans "lomaa" jouluna askarteluista ja netistä... perheen kanssa oltiin vain, vierailtiin ja bänditreenejä GuitarHeron parissa pidettiin; jäin kyllä koukkuun siihen "soittamiseen" =DD. Täytyy myöntää että paussi teki hyvää =)

saril kirjoitti...

Todella kaunis teline !
Askartelurikasta vuotta 2009!

TaijuS kirjoitti...

Ihanan erilainen servettiteline! Viemisenä voisi "täyttää" myös suodatinpusseilla, tai tehdä vaikka kaksi; toisen serveteille, toisen suodatinpusseille vähän samaan tyyliin setiksi.

Tiedätkö saako niitä Prismacolor-värejä mistään Suomesta?

Minni75 kirjoitti...

Todella kaunis ja noi kukat näyttää tosi upeilta!

Minnis kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, kiva kun välillä on sähköpostissa muutakin kuin roskapostia :o)
TaijuS, itse ostin Prismacolorit usasta, en ole ainakaan missään niitä suomessa nähnyt...