torstai 31. heinäkuuta 2008

Arvonta :o)

Oli jo eilen tarkoitus laittaa arvontaa pystyyn, mutta en tointunut... Täytin eilen 30 (jo kolmannen kerran ;oD!) ja blogin kävijälaskuri näyttäisi lähestyvän neljääkymmentä tuhatta käyntiä joten ajattelin että pieni arvonta voisi olla ihan paikoillaan. ISO KIITOS kaikille blogissa vieraileville ja ihania kommentteja jättäville. Tästä bloggaamisesta on kehkeytynyt varsin rakas harrastus kortteilun rinnalle, ja musta on aika jännä että blogissa käy yli sata päivässä myös silloin kun en edes päivitä vähään aikaan (seuraan lukemia tuolla maapallolla joka on oikeassa sivupalkissa alimmaisena). Itse olen viime aikoina tullut ihan kamalan laiskaksi kommentoimaan, ja vuodatuksen blogeihin en kaikkiin aina edes pääse kommentoimaan vaikka haluaisinkin, kunhan syksy taas koittaa koitan vähän virkistyä silläkin saralla. Olen tällä hetkellä lomalla ja hyvin satunnaisesti tässä kotosalla joten 'normaali tilaan' yritän palailla elokuun loppupuolella jolloin ainakin joulukorttitehdas pitäisi käynnistää toden teolla, silloin varmaan saan päivitettyä blogiakin useammin. Siihen asti pistän kaksi erillistä arvontaa pystyyn kun mä NIIN tykkään lukea kommentteja :o)

Arvonta 1 on päättynyt!!!!!
Arvonta 1
; Ensimmäiseen arvontaan voit osallistua yksinkertaisesti jättämällä kommentin tähän postaukseen, osallistumisaika loppuu kun 40 000 on tullut täyteen. Arvon kaikkien osallistujien kesken korttiaskartelutarvikepaketin jonka kokoan omista varastoistani ja tulee sisältämään ihan uutta ja käyttämätöntä tavaraa.
Arvonta 2 on päättynyt!!!!!
Arvonta 2; Mä olen aika varma että ainakin 98% blogiani seuraavista ihmisistä harrastaa itsekin kortteilua, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Tämän arvonnan pistänkin pystyyn juuri siitä syystä. Mä olen varmaan maininnutkin useaan otteeseen blogissa olevani varsinainen possufani, mä keräilen kaikkia possujuttuja (tällä hetkellä esineistö ei edes mahdu kerralla esille mun asuntoon...) ja mun lemppari kortit on yleensä hyvin 'possuisia' ;o), ja siitä keksinkin tämän arvonnan, eli; tee kortti jossa on possu/possuja/sikoja ja laita se blogiisi ja lähetä linkki siihen tähän postaukseen ja jos sinulla ei ole blogia, tai et halua korttia sinne laittaa niin lähetä kuva kortista minulle sähköpostiin ja julkaisen kuvan siitä täällä, jos osaan liittää ne tähän postaukseen niin liitän, jos en, niin sitten teen uuden postauksen niille. Tekniikka on vapaa, voi olla leimattua tai 3D kuvaa tai itse piirrettyä tai mitä nyt ikinä voi keksiäkään, HALUAN VAAN NÄHDÄ PALJON KÄSIN TEHTYJÄ POSSUKORTTEJA!!!! Tähän voi osallistua 17.8.2008 asti, voittajan ARVON kaikkien osallistujien kesken 18.8.2008. Palkinnoksi lupaan tilata minkä tahansa voittajan haluaman Penny Blackin (voi olla toki joku muukin valmistaja jos Penny ei miellytä :o))leimasimen (siis sellaisen mitä vielä valmistetaan...) hänelle, eli en valitse leimaa itse vaan näin varmistan että voittaja varmasti saa jotain mieleistä. Toivon tähän mahdollisimman paljon osallistujia....!!!!
Vähän 'loppukevennystä' tähän; Äiti käytti mua eilen synttäriajelulla Yli-vieskassa isolla Kärkkäisellä, askartelutarvike ostokset jäi vähäisiksi vaikka siellä kaikenmoista olisi ollutkin... Mutta kuitenkin menomatkalla poikettiin kahvilla tällaisessa baarissa ;o)))))!!!! On joku sikatila jossa on tällaista oheistoimintaa kahvilan ja tehtaan myymälän (jotain säilykkeitä yms. lihatuotteita) muodossa. Mua kuulemma ihan ehdottomasti piti käyttää täällä... LOL!
Kahvilan sisällä oli tällainen 'akvaario', eli lasin takana pienessä huoneessa pötkötteli lämpölampun alla kaksi pientä possua, olivat harmikseni nukkumassa niin huonossa 'kuvaus kulmassa' etten kunnollista kuvaa saanut, mutta sieviä ne tietysti oli livenä :o))!

Ja nyt kaikki osallistumaan arvontoihin!

69 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oonko eka? :)
Pakkohan sitä nyt on arvontaan osallistua, kun kerran semmoista on tarjolla!
Korttia en pääse tähän hätään tekemään, kun on vähän semmonen tilanne ettei yksinkertaisesti onnistu...

Little My kirjoitti...

ekaan arvontaan tule hän, toiseen hieman myöhemmin. =D Ihania kortteja sinulla!

Anonyymi kirjoitti...

Taidanpa osallistua sekä kortilla, että kommentilla. :D Tässä linkki jokin aika sitten tekemääni possukorttiin: http://m4rihaa.vuodatus.net/blog/1395273. Paljon onnea sinulle!

Tirpuunen kirjoitti...

Osallistun arvontaan minäkin, ja possukortinkin teen, jahka kerkiän. Meidän esikoisen kummit asuvat lähellä tuota possubaaria, mekin on käyty possuja siellä ihailemassa.

Tirpuunen kirjoitti...

Ja kas kun jäin tärkein lausumatta: ONNEA sekä synttärien että komean kävijämäärän johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea synttäreiden johdosta. Hyvän ilman ainakin on suonut.

MinnaK. kirjoitti...

Juu, arvonnassa mukana, ihan sikana ;D Ja possumaiset onnittelut "röh", isosta lukijamäärästä ja myös aivan ihanasta blogista. Täällä tulee vierailtua päivittäin ja monta kertaa!!
Kortin väsään heti kun esikoisen synttärirumba on ohi!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää ja onnittelut suuresta kävijämäärästä! Katsotaan jos ehdin sen possukortinkin tässä tekaisemaan...

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut ja tietysti onnittelut myös kävijämäärästä.. :) Osallistutaanpas nyt ekaan arvontaan.. Possukorttiakin tulee varmaan viikonlopun aikana.. :)

Nirppu98 kirjoitti...

Syntääri onnittelut täältäkin : ) Toiseen arvontaan yritän ehtiä tekemään kortin myöhemmin....

Anonyymi kirjoitti...

osallistun molempiin teen vähän myöhemmin possu kortin ja onnea paljon

Sanna kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!

Onnea myös blogin kävijämäärän johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Ekaan arvontaan tahtoo mukaan! :) Tarvii katsoa jos jotain possukorttiakin saisi aikaan...

Anonyymi kirjoitti...

Sikamaisesti onnea!!! :o)
Ja kiitokset tosi hyvästä blogista! Korttisi ovat ensiluokkaisia. Ei ihme, että vierailijoita riittää...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea sekä synttäreiden että hirmuisen kävijämäärän johdosta. Itse käyn täällä harva se päivä tarkistamassa, joko uusia postauksia olisi tullut. Ja täytyy sanoa, että korttisi ovat kertakaikkiaan hienoja!

M.

Anonyymi kirjoitti...

onnea ja onnea:)) ekaan arvontaan tässä ainakin nyt osallistutaan..

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea 30 vuotiaalle (miksi nyt hyvää numeroyhdistelmää menisi vaihtamaan joka vuosi...)!!! ;)

Minäkin tykkään possuista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea synttäreiden johdosta! :)

Susanne kirjoitti...

Paljon onnea synttäreiden johdosta!! Päivittäin käyn minäkin täällä ihastelemassa korttejasi ja katsastamassa uusia hyviä shoppailupaikkoja ;D

Anonyymi kirjoitti...

Osallistutaanpa tähän arvontaan... =)

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVAT ONNITTELUT!!! osallistun arvontaan,jos vaikka tällä kertaa onni olis myötä.. HIH.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon Onnea!!täytyypäs ruveta miettimään possuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Ekaan arvontaan osallistun ja toiseen jos ehdin :) Työnarkomania vaivaa...

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea!! Possu jää vielä muhimaan...

Anonyymi kirjoitti...

jep! Ensimmäiseen arvontaan osallistun ja onnittelut tietysti viisastumisen johdosta.(eikös ikä tuo viisautta???) Ihanaa et joku tykkää töhtöh- kavereista. useammat kun tuppaavat tykkäämään lemmuista.

tinttamariia

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Onnea Onnea ! Arvontaan mukaan !

Merja kirjoitti...

Minäkin tahdon osallistua arvontaan ja onnea!

Tirpuunen kirjoitti...

Tässäpä sinulle siis possumainen onnittelukortti; nöf nöf! Osallistun siis myös kakkosarvontaan. Vielä kerran paljon onnea molemmista saavutuksista!

Täältä korttini löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

Pakkohan se minunkin on tähän arvontaan osallistua, jos vaikka kerrankin voittaisi;)
Kortin tekaisen myös varmasti siihen toiseenkin arvontaan jahka kerkiän.
Possun punaista synttäriä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea! Ja tottahan toki arvontaan mukaan. Possu-korttia en taida päästä tekemään, kun ei taida olla leimasinkuva tuosta aiheesta.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea synttärisankarille ja myöskin upeasta kävijämäärästä! Arvontaa osallistun, katsotaan kerkiänkö tekemään korttia.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistunpa minäkin, vaikkei mulla koskaan tuuria olekaan. Onnea oikein paljon suurestä kävijämäärästä, täällä onkin paljon kaikkea mitä ihastella.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin osallistun ainakin tuohon ekaan arvontaan. Possukorttia en mene lupaamaan, mutta katsotaan jos sellaisen saisi aikaan.. Hurjasti onnea suuresta kävijämäärästä! Päivittäin käyn kurkkimassa ihania korttejasi.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea myöhästyneesti. Linkistä pääsee minun korttiini käsiksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sain kortin tehtyä toiseenkin arvontaan eli mukana ollaan!

Kortti löytyy täältä:

http://santtuli.vuodatus.net/blog/1455854

Ninnalisa kirjoitti...

Minäkin haluan osallistua arvontaan. Oltiinko muuten yhtä aikaa Iso Kärkkäisellä kun minäkin olin eilen siellä...

Anonyymi kirjoitti...

Mie tein sulle possukortin.. :) Löytyy linkin takaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Sika paljon Onnea synttäreiden ja suuren kävijämäärän johdosta.
Possuja ei nyt ainakaan ihan heti löydy, joten osallistun nyt ainakin aluksi tähän ekaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea minultakin sikamaisen paljon :-)ja arvontaan osallistun nyt ilman korttia.

Anonyymi kirjoitti...

Ekaan arvontaan tulen itse mukaan. Onnea "30-kymppiselle" ja suurelle kävijämäärälle.
Toiseen arvontaan laitankin tyttäreni Eveliinan (7v) tekemän possukortin :)

Anonyymi kirjoitti...

:) Nyt viikonloppuna ehdin tehdä arvontaasi muutaman kortin :) Kunhan vaan vuodatuksen kuvansiirto toimii, niin linkissä pitäisi näkyä... :) Niin ja edellisessä kommentissani unohdin Toivottaa suuresti ONNEA!

Anonyymi kirjoitti...

ekaan arvontaan mukaan, korttia tuskin ennätän tehdä....saa nähdä

Anonyymi kirjoitti...

Tottamaar sitä arvontaan osallistutaan, ainakin tähän possuttomaan, katsotaan saisinko vielä jotain sikamaista aikaiseksi ennen määräajan umpeutumista.
Lisäksi: Onnea!

MinnaK. kirjoitti...

Täällä mun possumainen kortti :D

http://minni75.blogspot.com/2008/08/possukortti.html

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kans yksi possukortti http://anuiita.vuodatus.net/blog/1458487

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi ja hyvät kävijämäärät tietty sen mukaisesti:) Onnea!

Ja kun sikapitäjästä on kotoisin, arvontaan pitää osallistua. Korttia koitan tehdä myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

hieno saavutus, onnea tuplaten. Osallistun minäkin arvontaan, ainakin nyt tähän osaan nro 1.

Anonyymi kirjoitti...

Arvontaan osallistun, sikakorttia en ehdi väsäämään.

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluni.
Ainahan sitä pitää arvontoihin osallistua.:-)

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa vierailulla ja pääset Blogilistan suosikki luettelooni;D
Onnea hienosta kävijämäärästä!
ja arvontaan myös mukaan;)

noora kirjoitti...

Joo tääkin tahtoo osallistua arvontaan!! No sulla ei kauaa enää mene, että tuo maaginen 40000 on täynnä! Kiitos kivasta blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Isosti onnea!! On se vaan ihanaa kerta toisensa jälkeen täyttää 30 :)) Tietoa ja taitoa tulee aina lisää, muttei vuosia :D
Onnittelut myös blogille pyöreistä luvuista! Molemmissa arvonnoissa tietty mukana :)

Mira kirjoitti...

Syntärionnittelut :)
Tällä kommentilla osallistun ykkösarvontaan ja kakkosarvontaan tästä postauksesta löytyvällä possukortilla:

http://mimiko.vuodatus.net/blog/1403711

Anonyymi kirjoitti...

Ekaan mukaan kun tuo possukortti ei näytä tuolta valmistuvan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea vaan... yritän tehdä possuakin jos muistan ja kerkeän.

Anonyymi kirjoitti...

Siga Mageet myöhästyneet Synttärionnittelut!
Vahingossa bongasin sivusi ja ajattelin osallistua ihka ensimmäiseen arvontaan. Upeita kortteja sinulla!

Maarette

Little My kirjoitti...

Tässä arvonta numero kakkoseen kortti minulta: http://miukula.vuodatus.net/blog/1462060

Anonyymi kirjoitti...

Sähän olet oikein mega-arvonnat heittänyt ilmoille :) Osallistun nyt heti ekaan arvontaan ja lupaan kaivaa myös possukuvat esiin ja tehdä kortin :) Palataan..

TiinaR kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tähän haluan minäkin osallistua! Siis eka arvontaan nyt, ja possukorttiakin pukkaa, vaikka kortin teko taitaa jäädä ensi viikkoon!!

Anonyymi kirjoitti...

Voisin osallistua siihen arvonta kakkoseen, jossa piti possukortti tehdä. Jos siihen vaan käy vanha kortti? Linkki vie kortilleni.
http://ipsku.vuodatus.net/blog/1468202

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea täältäkin. Possukorttia en tähän hätään ehdi tekemään, mutta jos joskus saisi possuleimasimen vaikka hankittua niin sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Laitoinpa eilen kommentin, mutta näköjään hävisi tuhkana tuuleen.. tai sitten en vaan näe sitä! Mutta osallistun myös tuohon "possu-arvontaan", jos siihen käy muinoin tehty kortti kun en sellasta tähän hätään osannut tehdä? Kortti löytyy täältä: http://ipsku.vuodatus.net/blog/1468202

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oli pakko osallistua kommentti arvontaan kun semmoinen osui kohdalle. Olen ain a kyllä pitänyt askartelusta, piirtämisestä jne. mutta nyt on tullut aloitettua tuo korttien tekeminen. Niinä harvoina hetkinä kun on omaa aikaa pikkiriikkisen, niin koetan saada jotain aikaiseksi ja täältä löytyy hyviä vinkkejä. Stressi saa kyytiä kortteja kyhäillessä :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea sinulle!! Osallistun molempiin arvontoihin ja suora linkki korttiini tässä: http://jenni-1112.vuodatus.net/blog/1475937

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea sinulle!! Osallistun molempiin arvontoihin ja tässä suora linkki korttiini:
http://jenni-1112.vuodatus.net/blog/1475937

NooranElämää kirjoitti...

Moikka!
Tästä pääset minun tekemään possukorttiin. Vähän on synttärisankari ehkä väärin päin kuvassa, mutta possu siinä on silti ;)

http://nooranelamaa.blogspot.com/2008/08/possukortti.html

Anonyymi kirjoitti...

osallistuisin vielä possukortilla, kun sen viimetippaan kerkesin tehdä.. linkistä näkyy:)

Anonyymi kirjoitti...

eipäs näkynytkään..