maanantai 12. marraskuuta 2007

Uudet leimat heti testiin


Rakastan tätä leimaa, se on ihan mun näköinen ja oloinen.... :oD Tämä kortti lähtee huomenna postiin yhdelle ihmiselle jolla oli eilen syntymäpäivä. Odotan suuresti sitä päivää että osaan myös värittää näitä leimakuvia itseä miellyttävällä tavalla.


Sama leima, eri korttimalli. Tähän olisi tarvinnut jonkun taustapaperin korttipohjaan, jäi vähän aution näköiseksi tuo valkea alue.


Tästä leimasta pidän myös hyvin paljon, äiti varmaan tuhahtaa koska ei ymmärrä tätä minun innostusta possuihin... Tästä kortista pidin myös, vaikka tuo leimakuvien värjäys todellakin kaipaa vielä harjoittelua. Haluaisin niin olla heti luonnonlahjakkuus!


Tämä kortti ei ole musta, tausta on hopeanväristä peilikartonkia, mulla oli jo valmiiksi leikattuna tuo teksti ja sattumalta samaa kartonkia tuon piparireunaisen kanssa niin piti tehdä tämä tuohon cabinet korttipohjaan, muutoin ei olisi teksti mahtunut, kun ovat niin suuria nuo kirjaimet.


Tähän tuli ihan vahingossa mun silmää miellyttävät värit, ja tästäkin leimasta pidän hyvin paljon. Tämän saa eräs kaveri jolla on tänään syntymäpäivä, jonakin päivänä tällä viikolla poikkean kylässä... Ehken, jos kortteilulta kerkeän...

Kaiken kaikkiaan alan pitää leimailusta, tosin paljon on vielä oppimista sillä saralla.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Penny Blackit on kyllä iiiihania!!! Mutta se värittäminen.. oih.. huokaus... Jos minun blogia käyt katsomassa niin näet minun värityksiä. Pikkuhiljaa minun taidot alkaa paranemaan mutta se eteneminen on kyllä hidasta. Hyvät vesivärit on minusta parhaita.. tai no, minä käytän stampin up musteita ja vesikynää mikä minusta on kaikista helpoin tapa värittää.

Minnis kirjoitti...

Kiitos kommentista Laura, mun mielestä sä olet ehdottomasti ollut alunperinkin parempi värittäjä kun minä, olen blogiasi seuraillut jo vuoden päivät ja ihaillut kättesi jälkeä. Tuon viimeisen kortin pohja on muuten sinulta ostettu kesällä, ennenkuin sain hankituksi oman cuttlebugin...

My Paper World kirjoitti...

Very cute cards!