lauantai 6. lokakuuta 2007

Teknisiä vaikeuksia..



Mietin pitkään et eikö mun blogia pystykään kommentoimaan; mutta aikani asetuksia räplättyäni löytyi sekin kohta mikä oli jäänyt rastittamatta... Eli toivottavasti täällä aina joku joskus käy kommentoimassa. Itsestä aina tuntuu et toisten kortit on paljon kauniimpia kuin omat, vaikka toisaalta omatkin kortit ovat menneet kohtuullisesti kaupaksi, joten kai niistäkin joku tykkää.
Vielä kun keksisi tästä blogista et miten saisi tehtyä omanlaisen sivupohjan, haluaisin ainakin yläreunaan jonkin omavalintaisen kuvan, muutoin väritys on kyllä mun mieleinen.
Taidan vielä laittaa parit joulukorttikuvat; pitäisi kyllä ruveta tekemään isäinpäiväkortteja pikkuhiljaa, niitä on tasan yksi varastossa..

hmmm.... Mitenkähän noi kuvat saa siirrettyä haluamaansa kohtaan, tykkäisin et ne olis tekstin perässä eikä ensin. Tää on tosi vaikeeta.....!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kortteja Sinulla. Teline, johon olet korttisi laittanutkuvattavaksi on hyvä ja kortit tulevat mukavasti esille.

Anonyymi kirjoitti...

Ensi kertaa tulin vierailulle blogiisi. Kauniita joulukortteja olet tehnyt ja sain niistä jo kivoja ideoita :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja!

Minnis kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kortteja! Luin jostain blogista, ett kaipailit niitä tekstipapereita niin nyt niitä saa Sinellin nettikaupasta.

Anonyymi kirjoitti...

Ompas ihania kortteja, ootko laittanu jotain lankaa tohon kuvan alle, kiva idea :o)

Minnis kirjoitti...

Huomasin itsekin illalla välittömästi laittamani kommentin jälkeen et niitä papereita oli tullut kuin tullutkin sinelliin, täytyi heti tilata, ja samalla vähän muutakin...
Minni75; toi ympyrä on kohoteipillä kiinni ja alle on laitettu sitä hapsulankaa, josta tehdään niitä ihanan pörrösiä kaulaliinoja, siihen tulee ruma solmukohta johonkin kohtaan, yritän osuttaa solmun aina kuvan alle.