torstai 24. joulukuuta 2009

Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille tasapuolisesti!
Olkaahan kilttejä niin pukki tuo illalla lahjoja :D

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Hänglar possu

Unirytmi on edelleen vähän sitä ja tätä joten kaikkea pientä tulee näperreltyä, kun eihän yöllä voi siivota kerrostalossa... :D.. Kun uudet leimat tuli viikko takaperin, niin värittelin parit kuvat ihan kokeeksi saman tien, nyt väkersin kortiksi, tuo possu on kai oikeaoppisesti joululeimasin, mutta mä aion käytää sitä muulloinkin, tähän korttiin en laittanut vielä ainakaan mitään tekstiä kun varsinainen käyttö on vielä mietinnässä.. Taustapaperin olen ihan omakätisesti värjäillyt ja leimaillut Distress inkillä (vintage photo), ja varmaan noita värejä ehkä täytyy ruveta hommaamaan pikkuhiljaa lisää... ;D
Kortin alla on lastusatiininauhasta taiteltu Fröbelin tähti, ohje oli uusimmassa Taika lehdessä, ja olen sitä tässä kuukauden päivät yrittänyt väsäillä, lehdessä oli ihan kuvat taittelusta ja silti ei meinannut mennä jakeluun ei sitten millään, kunnes tänä yönä onnistui ihan kuin itsestään, tuli hyvä mieli etten ihan tyhmä olekkaan ;D....

perjantai 11. joulukuuta 2009

Koristeltu rasia 2

En saanut taaskaan viime yönä nukuttua, joten jotain sain tehtyäkin ;D.. Koitin väkertää lahjapussukkaa leimailutaivaan haasteeseen, mutta eihän siitä mitään tullut ilman valmista pussia :D.. Sen sijaan otin käsittelyyn rasian, joka töissä tyhjennettiin vihreistä kuulista toissa päivänä. Tästä ajattelin pukinkonttiin rasiaa prismaenkeleille. Tämän rasian käsittelin gessolla ennen päällystämistä, tulee paljon kauniimmat reunat kun alkuperäistä väriä ei jää näkyviin. Pennyn ihana puu on embossattu kimaltavalla kohojauheella, papereitten reunoja leimailtu Stempelgleden grunge collection setin leimoilla.
Avattuna näyttää tältä, sisälle pistin irtonaisen silkkipaperin ja todennäköisesti pitää laittaa vielä vanupedille enkulit, postipojan mukaan kun todennäköisesti lähtee. Inkadinkadon ihana enkeli (jota on tullut luvattoman vähän käytettyä) pääsi sisäkanteen kera paperinauhan tekstileimasimen ja reunat edelleen grunge setin leimoilla leimattu.

Heh, laitampa kuvan korteista joita tehtiin asiakkaitten kanssa töissä, nää synty ekana päivänä, toisena päivänä tuli paljon parempia, mutta mulla ei ollu kamera enää mukana. Vanhin kortintekijä oli 93 ja nuorin 63. Tykkäsivät kovasti, nauratti kovasti kun yksi mummu teki miehelleen kortin Pennyn siilikuvasta "koska se on niin piikikäs" :D! Ja pöytäkin näytti varsin kotoisalta ;D..

perjantai 4. joulukuuta 2009

Lintukortti, Leimailutaivas-haaste 3

Jos jotain hyötyä on unettomuudesta, niin kerkee jopa askarrella :D.. Selailin alkuyöstä blogeja ja päätin osallistua tälläkin viikolla Leimailutaivaan haasteeseen, jossa nyt oli tekniikkana Grid, eli ruututekniikka. En olekkaan koskaan kokeillut, enkä ylipäätään koe tällaisia juttuja 'omimmakseni' alueeksi kortin teossa, mutta kaikkeahan voi kokeilla.. Parin roskiin menneen kokeilun jälkeen syntyi yksi jonka just ja just kehtaa julkaista ;). Mä kun en edelleenkään omista Distress inkejä, ja en halunnut ihan väritöntä korttia, niin värittelin laatikot chalkseilla ja leimailin päälle versamarkilla ja töpöttelin leimaukset vielä kertaalleen chalkseilla. Lopuksi päällystin koko höskän kirkkaalla uteella, ja itseasiassa siitä tuli ihan kiva. Tuo oikea yläkulma vähän epäonnistui, niin pistin nauhan hämäykseksi :D Tekstileimaa lukuunottamatta kaikki käytety leimat on Stampin' Up setistä 'touch of nature', tekstileiman alkuperää en nyt muista.